top of page
Double-OO gelooft dat organisaties zich onderscheiden  met een zo groot mogelijke bijdrage aan het leven van hun mensen. En dat gaat verder dan alleen werkgeluk.
Element-01-Double-OO-black_edited.png
Double-OO eigenaren Mariken Kooi en Raymond de Looze

Je hoort het Double-OO vaak zeggen in teamsessies: kernwaarden, hoe mooi en strak verwoord ook hebben precies nul betekenis,  totdat je ze echt onderdeel maakt van je manier van werken.

Op een gemiddelde dinsdagmiddag is dit hoe wij doen wat we doen: wij zijn nieuwsgierig, ongeremd, probleemoplossend en tweebenig op de harde en de zachte kant.

Raymond de Looze (1976)

"Ik studeerde fiscaal recht en bedrijfskunde. Kon mijn ei kwijt bij KPMG/Meijburg en dook in de wereld van de fiscaliteit van organisatieverandering.

 

Het werkende leven was groots en meeslepend. Ook toen ik mijn eigen niche kantoor oprichtte en meer partners aansloten. Tot ik erachter kwam dat ik liever betekenis had voor mensen dan voor processen. Daar heb ik intussen ook twee boeken over geschreven. Meer daarover op mijn persoonlijke website: www.raymonddelooze.nl."

Double-OO eigenaar Raymond de Looze
Double-OO eigenaar Mariken Kooi

"Ik studeerde Internationale Bedrijfscommunicatie maar wilde persé geen Communicatiemanager worden.

Na mijn afstuderen bleef ik werken bij Mercedes-Benz om na een paar jaar de overstap te maken naar Shell. Daar heb ik 15 jaar verschillende rollen gehad in de business, verantwoordelijk voor de-mensen-kant-van-verandering. In 2015 ging ik weg om hetzelfde te doen maar dan met meer ruimte voor mijn eigenzinnig perspectief. Soms mis ik Shell. Meestal niet.

In 2018 dronken Ray en Mariken koffie. Gekoppeld door een gezamenlijke kennis. Omdat ze allebei 'iets met mensen' doen. Ze deden zonder verwachtingen een eerste klus samen. En vonden elkaar op hun overlappende waarden. Ze vullen elkaar goed aan omdat ze ook gewoon heel verschillend zijn. Ze willen allebei impact maken op het leven van mensen in de context van het bedrijfsleven. Dat is Double-OO. "Daar komen we elke dag ons bed voor uit."

Double-OO

Vasteland 78

3011 BN Rotterdam

Heb je een vraag of wil je meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Mariken is je aanspreekpunt!

E-mail mariken@double-oo.com

Telefoon 06-30050732

Image by Richard Ciraulo


Een toekomstbestendige organisatie biedt de veiligheid om te ontplooien, en de vrijheid om echt verantwoordelijkheid te kunnen nemen.

Element-015-Double-OO-black_edited.png
bottom of page